Over

Welkom bij Gratama & Luxwolda Classic Car Taxaties, uw allround Beëdigd Register Taxateurs voor alle merken klassiekers, oldtimers en youngtimers.

Gratama & Luxwolda Classic Car Taxaties is sinds 1 februari 2010 ontstaan uit een samenvoeging van Gratama Classic Car Taxaties en Luxwolda Classic Car Taxaties, beiden actief als taxateurs van klassieke automobielen en oldtimers.

Gratama

Al sinds 1983 voerde Gratama Taxaties door heel Nederland op een professionele en persoonlijke wijze haar dienstverlening uit. Gratama Taxaties was één van de eerste makelaar/beëdigd taxateurs voor Classic Cars in Nederland en heeft al meer dan 50 jaar een enorme kennis en ervaring op dit gebied opgebouwd. Wolter Gratama is geregistreerd bij de Stichting VRT.

Luxwolda

Luxwolda Classic Car Taxaties was sinds begin 2009 actief als taxatiebureau. Peter Luxwolda is daartoe opgeleid door Wolter Gratama, heeft in 2008 examen gedaan/is geregistreerd bij de Federatie TMV, en is daarna gecertificeerd bij de Stichting Hobéon/SKO. Tevens is hij geregistreerd bij de Stichting VRT (14-398-M) en beschikt hij over het Predikaat FEHAC Goedgekeurd Taxatierapport.

Gratama & Luxwolda

Gratama Classic Car Taxaties is met ingang van 1 februari 2010 overgenomen door Peter Luxwolda en samengevoegd tot Gratama & Luxwolda Classic Car Taxaties! De ruim 50 jaar lange ervaring en expertise van Wolter Gratama en het enthousiasme van Peter Luxwolda worden gebundeld in één taxatiebureau, dat als vanouds staat voor vakkennis, kwaliteit en een zeer persoonlijke benadering van taxaties. 

Peter Luxwolda zal het leeuwendeel van de taxaties voor zijn rekening nemen, terwijl Wolter Gratama nog sporadisch langs de weg te vinden zal zijn, en in een adviseursfunctie zijn gedurende ruim 50 jaar opgebouwde kennis en ervaring zal aanwenden.

Gratama & Luxwolda Classic Car Taxaties is onafhankelijk, en taxeert voor alle verzekeringsmaatschappijen die een Classic Car Polis, of andere verzekering die een taxatierapport vereist, voeren.

Wilt u een taxatie door ons laten verzorgen? Meldt u dan aan door middel van het aanmeldformulier. Wij maken dan een afspraak met u, op iedere locatie binnen Nederland.

Heeft u een vraag over bijvoorbeeld de aan- of verkoop van een klassieker, het onderhoud, reparatie of verzekeren van uw classic car, neem dan gerust contact met ons op.